Снимка: БулфотоВладимир Путин обмисля да се кандидатира за нов мандат като

...
Снимка: БулфотоВладимир Путин обмисля да се кандидатира за нов мандат като
Коментари Харесай

Путин може да се кандидатира за нов президентски мандат

Снимка: Булфото

Владимир Путин обмисля да се кандидатира за нов мандат като президент на Русия, в случай че гласоподавателите одобрят конституционните промени, които ще му разрешат да го направи. Това споделя в днешно изявление Путин, представен от съветски организации, съобщи Ройтерс.

От 25 юни до 1 юли в Русия ще има референдум за препоръчаните промени в конституцията, в това число корекция, даваща опция на Путин за два шестгодишни мандата като президент, откакто сегашният му изтече през 2024 година.

Опонентите настояват, че промените целят да обезпечат на Путин власт до 2036 година и са равносилни на парламентарен прелом. Аргументът на Кремъл е, че те са нужни, с цел да укрепят ролята на Народното събрание и да подобрят обществената политика и държавната администрация, допълва БТА.

" Не изключвам опцията да се кандидатирам за длъжността, в случай че това (тази възможност) се появи в конституцията. Ще забележим ", цитира съветската държавна телевизия думите на Путин. " Все още не съм решил нищо за себе си ", добавя президентът.

Путин, който е на власт от две десетилетия и в този момент е на 67 години, допуска, че търсенето на претендент, който да го наследи, може да стане причина за разпръскване (в ръководството - бел. ред.), в случай че той не се кандидатира още веднъж.

" Ако това не стане, след към две години - и знам това от персонален опит - естественият темп на работа на доста елементи от ръководството ще бъде сменен от търсене на вероятни приемници ", твърди президентът, представен от Интерфакс. " Трябва да работим, а не да търсим приемници ", акцентира Путин в изявлението.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР